header-03 med tekstUtleie av lavvoer, bord/stoler, varme, gulv, lys, mm. til ditt selskap, festivaler, messer, stunts o.l.

Artikkelvisninger
207550Akkurat nå ønsker vi å kvitte oss med noen av våre "kjellerlagrede" lavvoer. Det er et begrenset utvalg, men muligheten for å finne akkurat din lavvo er absolutt tilstede.


Alle våre Tentipi-lavvoer leveres med integrert myggnett, dobbel innerstyrt ventilatorhette, midtstolpe, stormsnorer med holdere/strikk, monteringsmal med målesnor, innvendige lommer, kompresjonspose og avanserte teltspiker/plugger.

tentipi

 En pen samling lavvoer. Synes du ikke?

 Olivin 2 Combi - et supehjem for to på tur, med helintegrert gulv og innertelt.


 

Veil. pris: NOK 10 920,-
Vår pris i dag: NOK 8 990,- eks frakt.

 

Olivin 2

Olivin 2 Combi fra Tentipi, populært og beskrivende kalt "et superhjem for to på tur". Den rommer greit to voksne, to barn, oppakning og hund, selv om den egentlig bare er en tomannslavvo. Her kan du se en demo med femten personer i en Olivin: tomanns for femten personer

 

 

Det tar to-tre minutter å sette den opp med litt øvelse. Komplett veier den 3,4 kg - og det er med helintegrert gulv og innerduk. Sannsynligvis noe av det flotteste som er laget i sin klasse. Kun kvalitetsprodukter er brukt, passer du godt på den, vil den vare i år etter år etter år etter ....

Totalareal på over 6 m², med innerstyrt ventilasjon, både nede ved gulv og i toppen. Alt du trenger av myggnett i alle åpninger er også integrert og du bestemmer selv bruken.

På grunn av ventileringen er faren for kullosforgiftning redusert kraftig. Fukt fra gassprimus/varme dunster også ut og du slipper kondens. Enkel, åpen ild kan brukes med forsiktighet.

I tillegg til alt dette er den en usedvanlig lekker lavvo å se på. 

Olivin 2 Combi naturell

Og det er lov å være litt forfengelig når du camper :)

 

Antall sitteplasser: 4
Antall soveplasser: 2+2
Diameter: 2,8 m.
Høyde: 1,69 m.
Vekt: 3,4 kg.

 

 

 

 Onyx 5 light og cp - solid og pålitelig, med høy ytelse til en god pris.


 

Veil. pris, Onyx 5 light: NOK 9 210,- 
Vår pris i dag: NOK 7 690,- eks frakt.

Onyx5 light


Onyx er kapasitet kombinert med økonomi, romslighet og bærbarhet til lavere pris enn hva man må gi for toppklassede Safir.

Diameteren er 3,8 m. og gulv-areal på over 11 m².

Onyxen graver ikke så dypt i lommeboka. Den er en pålitlig venn, når forholdene er tøffe. Onyx kommer til å stå stødig der andre svikter. Lett å ta med, med sine 3,8 kg., det halve av cp-utgaven på 7,6 kg.


Veil. pris, Onyx 5 cp: NOK 9 800,-
Vår pris i dag: NOK 7 990,- eks frakt.

Onyx 5 cp

Selv om onyxen er av våre billige lavoer kjennetegnes den likevel av pålitelig materiale, bekvemme, pustende duker, lav vekt og høy styrke, samme patenterte In-Tent-Vent™ innerstyrt ventilasjonssystem.

Den tåler åpen ild og monteres med litt øvelse på tre-fire minutter. Vekt: 7,6 kg.                                                                                             


  

Veil. pris, Onyx 9 cp: NOK 13 110,- 
Vår pris i dag: NOK 11 390,- eks frakt.

 

Onyx 9 cp

Ideen vår med Onyx var en nordisk tipi for mindre ambisiøse formål, eller når lav vekt er prioritert. Noen bruker den under de mest krevende omstendigheter!

Ved å kompromittere litt med våre strenge materialkrav og ved å kompensere med smarte justeringer i designen, har vi klart å lage et rimelig telt som likevel er veldig. holdbart og har mange av de tekniske løsningene som de dyrere modellene har.

Vekt: 14,1 kg og et gulvareal på 22m²Zirkon -  passer alle forhold unntatt de mest ekstremeZirkon er et av de beste Tentipi-lavvoene når det gjelder kvalit, funksjonalitet og fleksibilitet, og passer til alle forhold, unntatt det mest ekstreme. Zirkon har de samme løsningene som Safir, men har dog en noe enklere duk. 
Veil. pris, Zirkon 5 light: NOK 12 560,- Zirkon 5 light
Vår pris i dag: NOK 10 990,- eks frakt.

Zirkon har en sterk lettvektsduk, to topphatter med innvendig regulering, myggnett.

Innluftingspunkt med myggnett ved bakken, myggnettsdør har den selvsagt også. 

Tenk at det er mulig med en ekstremlavvo, for 5 personer, å ha en vekt på bare 4,1 kg!
 

 


 


Zirkon 7 light 9Veil. pris, Zirkon 7 light: NOK 15 200,- 
Vår pris i dag: NOK 12 990,- eks frakt.

 

En enda lettere ekstrem-lavvo. Vil du ha et komfortabelt opphold ute i naturen, og samtidig være godt synlig ?

Dette er en av verdens beste lavvoer, med det kuuleste utseendet. Vekt: 11,7 kg, gulv: 15,9 m² 


 

Zirkon 9 cpVeil. pris, Zirkon 9 cp: NOK 17 980,- 
Vår pris i dag: NOK 15 690,- eks frakt.

Dette teltet blir satt stor pris på av krevende friluftsentusiaster, naturelskere og de som søker autentisitet og verdsetter koselig samvær rundt bålet i sentrum av den nordiske tipien.

Er du ute etter høy kvalitet til en lavere pris enn en Safir, er Zirkon svaret. Vi fokuserer på å finne de beste materialene innen denne prisklassen. Som et resultat er Zirkon den perfekte kombinasjonen av lav vekt og attraktiv pris. Langt bedre utstyrt enn man normalt kan forvente av et nordisk tipi eller telt. Veier 14,6 kg. og har gulvareal på ca. 22 m²


 

ZirkonflexVeil. pris, Zirkonflex 15 cp: NOK 35 900,- 
Vår pris i dag: NOK 31 990,- eks frakt.

Zirkonflex'en er en så spesiell lavvo at den trenger en egen presentasjon. Den er med andre ord et kapittel for seg innenfor Adventure-klassen. I funksjon kan den kalles et "mobilt  hotell" med sine nesten 30 m² med lukket kanvas.Ved hjelp av en splitt i duken og åtte teleskopstenger kan den heves helt eller delvis og gi et "tak" på 50 m².

I utgangspunktet lik 15 manns lavvoer i Zirkon og Safir seriene, men her kan du løfte opp veggene på forskjellige måter.

Med Zirkon/ Safirflex får du et ekstra romslig, letthåndterlig og veldig fleksibelt samlingstelt, som fungerer i all slags vær.

Kjennetegn:

  • Ekspansjonskiler som gjør at teltets sider kan felles opp.
  • Glidelås som holder kilene skjult når de ikke er i bruk.
  • Justerbare aluminiumsstenger som holder sidene oppe.
  • Mulighet for å dekke et område på 50 kvadratmeter.

Når alle sidene er oppe, får man skygge for sol/ tak for regnvær på den 50 kvm store uteplassen.

Med sidene delvis oppe, får man ly for vinden, men det er allikevel åpent mot naturen og det som skjer utenfor.

Ved mye vind senkes alle sider ned, og teltet tåler det meste.

 

Zirkonflex: 

Flex 1 Flex 3Flex 2

 

 

 

  Safir - omtalt som verdens beste i forskjellige tidsskifter .


Safiren er for den kresne som trenger en lavvo til ekstrem og langvarig bruk. Man får hva man betaler for, har vi ofte hørt. Og her får du full valuta for pengene i form av kvalitet, holdbarhet, egenskaper, komfort og eleganse. De eneste som ikke beundrer vår Safir, er våre konkurrenter.

Safiren, er som de andre lavvoene utstyrt med:

dobbelt ventilatorhette utstyrt med nett, dør med nett, myggnettloft, midtstolpe, stormsnorer, stormsnorholdere, målesnor, to innvendige lommer, kompresjonspose og avanserte teltstenger.


  

Veil. pris, Safir 5 bp: NOK 16 500,- 
Vår pris i dag: NOK 14 690,- eks frakt.Safir5 cp

Når du leter etter den absolutt beste lavvoen er Safiren uslåelig. Fra ørken til isøde, for profesjonelle ekspedisjoner, krevende fotturer og alle mulige former for friluftsliv, tilbyr Safir materialer i verdensklasse. Geniale detaljer og uslåelig ventilasjon og kvalitet.

Som alle de andre Tentipi-lavvoene er også denne utstyrt med patenterte In-Tent-Vent™-system, som lar deg justere all ventilasjon innenfra. 

 


  

Safir 7 cpVeil. pris, Safir 7 bp: NOK 19 120 ,- 
Vår pris i dag: NOK 17 590,- eks frakt.

Safir er designet for de mest ekstreme forhold. Dette er et telt du kan stole på - i stormvind, på isete vidder, breer, under brennende sol og under kraftig uvær.

Med enestående komfort og usedvanlig enkle bruk, er Safir også perfekt for familier som vil gå, campe eller dra på bilferie. Safir har alt, presentert i et enkelt telt. Vi tør å hevde at det er verdens beste og mest fleksible lavvo.

 


   

Veil. pris, Safir 9 bp: NOK 21 350 ,- Safir 9 cp
Vår pris i dag: NOK 18 990 ,- eks. frakt.

Safir er relativt lett i forhold til størrelse. Men her har fokuset vært på holdbarhet, kontra laves mulig vekt. Overdådig designet, med overflod av brukervennlige funksjoner og avansert ytelse.

Safiren er standard utstyrt for ekstreme ekspedisjoner. Dette for at den harde brukekjerne må være sikre på at teltet deres vil takle nesten alle værforhold og situasjoner.

 


  

Safir 15 cpVeil. pris, Safir 15 bp: NOK 31 325 ,-
Vår pris i dag: NOK 27 990 ,- eks. frakt.

Safiren er tilgjengelig i alle Tentipis formater i Adventure-serien. Fra 4-16 personer sovende og inntil 35 sittende i den største 15-utgaven.
Safir har også en flex-utgave, lik Zafirflex, men med enda bedre duk og funksjoner.

Denne "mannskapslavvoen" kan ha mange bruksområder. For et fåtall brukere kan den gjøre nytten som en liten hytte, med soveavdeling, matlaging, varme, opphold og bespisning - og klestørk. Ikke akkurat noe man tar på ryggen, med sine nesten 22 kg. vekt. Men dersom opgaven er viktig og arbeidsfordelingen er god, kan èn storlavvo være enklere å håndtere enn flere små.

 


 

Veil. pris, Safirflex 15 bp: NOK 42 700 ,- 
Vår pris i dag: NOK 38 990,- eks. frakt.

Se foreløpig Zirkonflex. Disse er like bortsett fra noen påkostninger på Safiren.
Kommer mer om denne. 

I utgangspunktet lik 15 manns lavvoer i Zirkon og Safir seriene, men her kan du løfte opp veggene på forskjellige måter.

Med Zirkon/ Safirflex får du et ekstra romslig, letthåndterlig og veldig fleksibelt samlingstelt, som fungerer i all slags vær.

Kjennetegn:

  • Ekspansjonskiler som gjør at teltets sider kan felles opp.
  • Glidelås som holder kilene skjult når de ikke er i bruk.
  • Justerbare aluminiumsstenger som holder sidene oppe.
  • Mulighet for å dekke et område på 50 kvadratmeter.

Når alle sidene er oppe, får man skygge for sol/ tak for regnvær på den 50 kvm store uteplassen.

Med sidene delvis oppe, får man ly for vinden, men det er allikevel åpent mot naturen og det som skjer utenfor.

Ved mye vind senkes alle sider ned, og teltet tåler det meste.

 

face-plakat

Lavvo-liv på Bergehomman

Aktivitetskalender

Våre samarbeidspartnere:

 Fjellstovelogo

 - - ooo - - 

Ljoslandshytta logo

- - ooo - - 

 Tentipi

  Anbefalte nettsider:

                                                       The Stunning Tents Company

    

 

  Anbefalte facebooksider:

  Vakre Ljosland

Eikerapen-Gjestegaard

Snefrids Hus

 

BUTIKK

Anbefalte produkter

 

Muurikka sommerkjøkken

Muurikka sommerkjøkken

Sommekjøkken Gass komplett fra 

kr. 3 895,-

Last ned katalog 

 

 

HeatPal5100Origo HeatPal

Transportabel oppvarming

kr. 1 564,-

_

 

Hekla bålkasse Hekla bålkasse

Transportabel bålplass 

max: kr. 914,-

mini: kr. 625,-

_

 

Thundra Grill

Bilde 3

Fra kr. 8 657,-

Last ned katalog! 

 

Bestill her!

 

 

 

Del denne siden

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på MySpace

Webløsning ©2013 av Salit basert på Joomla